Eric Konermann, Keurslager

De Smulsteen; een nieuwe manier van “thuis uit eten”

De smulsteen is een uniek en verrassend thuis eten concept dat bij de Keurslager Konermann, te verkrijgen is. De smulsteen biedt variatie en is praktisch in gebruik. Daarnaast is het een uitstekend en smaakvol alternatief voor het gourmetten met de feestdagen!

Wat is de smulsteen ?

De smulsteen is een ovensteen welke door de slager gevuld wordt met vlees, groenten en aardappelen. U krijgt de smulsteen® in een feestelijke doos van uw slager mee naar huis en kunt deze heel eenvoudig binnen een half uur in de oven bereiden. U krijgt bij de steen een authentieke gietijzeren houder waarmee u de steen, nadat deze uit de oven komt, op tafel kunt zetten. Hierna is het enkel nog samen gezellig genieten van de heerlijke producten op de steen!

Gemakkelijk en gezond

Bijkomend voordeel van deze bereidingswijze is dat er geen extra olie of boter nodig is om de producten te garen. De steen gaat, zoals u hem mee krijgt van uw slager, direct in de oven. Op de doos van de smulsteen® vindt u alle informatie over de bereidingswijze van en omgang met de smulsteen®.

Eeuwenoude authentieke bereidingswijze

De manier van een complete maaltijd bereiden op een ovensteen is van oorsprong Bulgaars. Daar is het gebruikelijk om thuis of in een restaurant de maaltijd op een ovensteen opgediend te krijgen. Om deze vervolgens, gezamenlijk, vanaf de steen te dineren. De steen is gemaakt van klei waardoor de warmte enige tijd wordt vastgehouden. Zo blijft het gerecht heerlijk op temperatuur buiten de oven.

De Smulsteen; ‘sfeervol thuis eten’

De smulsteen is niet alleen een nieuw en uniek product, maar ook een nieuw concept: ‘sfeervol thuis eten’. Want door de bijgeleverde gietijzeren houders kunt u de steen op tafel presenteren. Zo geniet u direct aan tafel van een complete, sfeervolle, ambachtelijke en verse maaltijd. 
U krijgt de smulsteen gevuld, in een mooie doos, met gebruikswijzer en met houder in bruikleen mee van de slager. Een kleine borg van 15,- krijgt u terug bij het schoon inleveren van de smulsteen.

Bent u op zoek naar een goed en origineel alternatief voor het gourmetten? En wilt u eens wat anders met de feestdagen? Vraag dan naar de mogelijkheden van de smulsteen® bij  Keurslager Eric Konermann.

Eric Konermann, Keurslager

K. Groenendaal 22
2801JN Gouda
0182512501

Openingstijden

maandag Gesloten
dinsdag 08:30 - 18:00
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:30 - 18:00
zaterdag 08:00 - 16:00
zondag Gesloten